Close

Samen soepen werkt! We willen iedereen laten kennismaken met de kracht van de Dorpssoep

We doen dat door het ontwikkelen en uitvoeren van soepconcepten waarin soep het middel is om met elkaar ontmoetingsmomenten te creëren voor elkaar. ‘Soepen’ wordt hiermee een werkwoord voor het zetten van concrete stappen om de cohesie binnen – en tussen – netwerken, dorpen, steden, organisaties en ondernemers actief te bevorderen.

Door zoveel mogelijk mensen te betrekken bij het organiseren, maken, en eten van soep wordt de onderlinge band versterkt. Waardoor u, jij en ik uiteindelijk weer wij worden.

Wij van de Dorpssoep willen het ‘samen soepen’ voor iedereen mogelijk – en makkelijk – maken door het delen van onze kennis en ervaring.

Ondernemers

De Dorpssoep is ook voor ondernemers een aantrekkelijke en leuke manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het is een mooie win-winsituatie: de ondernemer kan op een eenvoudige manier meedoen door ingrediënten of financiën bij te dragen waarbij het gaat om kleine bedragen. Men werkt weer eens heel anders samen met inwoners uit het dorp waardoor men elkaar beter leert kennen. De Dorpssoep hecht daarbij grote waarde aan uitstekende publiciteit en marketing rond de Dorpssoepen. Daardoor komt ook de ondernemer in beeld met zijn bijdrage aan het algemeen belang: leefbaarheid in de dorpskernen door speelse ontmoetingsmomenten te organiseren.

Organisaties

De Dorpssoep is voor organisaties een actieve manier om de doelgroep en andere organisaties beter te leren kennen door met elkaar aan de slag te gaan! We hebben daarvoor ook een wedstrijdconcept ontwikkeld: De Gouden Soeplepel.Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met info@dorpssoep.nl

Soep je met ons mee?

Laat je horen via social media en deel het met iedereen

Pieter Staaks logo